برنامه 1400 لرستان با تاکید بر جذب سرمایه گذار تدوین گردد
به گزارش وبلاگ انجمن ما، حسین سلاح ورزی در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی این استان با اشاره به آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار درباره شاخص تورم دی ماه، گفت: این آمار نشان می دهد در بخش شاخص کل خانوارهای روستایی در حالیکه میزان رشد تورم نسبت به ماه قبل حدود 1.7درصد بوده است، اما افرایش تورم ستان لرستان 1.6 درصد بوده که تقریبا از متوسط کشوری هم کمتر بوده است.

رئیس اتاق خرم آباد اظهار کرد: در بحث شاخص کل خانوارهای شهری هم در حالیکه متوسط رشد کشور 1.9 درصد بوده در لرستان این شاخص 1.6 درصد بوده و شاخص کل خانوارهای کشور هم 1.8 درصد نسبت به آذر ماه افزایش داشته که این افزایش در استان 1.6 بوده است.
سلاح ورزی با تاکید بر این نکته که این آمار نشان دهنده کاهش رشد شتابان تورم در ماه های گذشته است، اضافه نمود:
با توجه به تحولات پیش روی اقتصاد کشور و پیش بینی بهبود سرمایه گذاری در ماه های آینده، پیشنهاد می گردد تا برنامه ای برای سال 1400 با محور سرمایه گذاری در استان تدوین گردد تا بتوانیم 1400 میلیارد تومان سرمایه برای استان از سه محور جذب کنیم که در این صورت یاری موثری به استان صورت خواهد گرفت.
او اضافه نمود: این سه محور شامل بازار پول، بازار سرمایه و بورس و بخشی هم به وسیله سرمایه گذاری مستقیم خارجی خواهد بود.
در ادامه، سید موسی خادمی استاندار لرستان با بیان اینکه احتیاج است سازمان مدیریت و برنامه بودجه در کنار سایر دستگاه ها، متولی جذب سرمایه گذار گردد، اظهار کرد: برنامه ای در حوزه سرمایه گذاری تدوین و سهم هر دستگاه در آن تعیین گردد تا بتوان طبق آن راستا را جلو رفت.
او با بیان اینکه تورم در کل کشور بالاست، اضافه نمود: طبق آمار میزان تورم دی ماه نسبت به آذر ماه، لرستان نسبت به سایر استان ها، استان هفدهم است و در تورم نقطه به نقطه استان نهم هستیم و در تورم سالیانه استان هشتم ،نمی گوییم که تورم در استان کم است اما بعضی علاقه دارند که همواره بگویند لرستان در تورم و بیکاری و شاخص های منفی همواره اول است.
خادمی اضافه نمود: لرستان را استانی با شاخص منفی نشان دادن کار درستی نیست چرا که به ضرر لرستان است و مانع جذب سرمایه گذاری می گردد.
وی توضیح داد: درترسیم چهره استان به جای اینکه آن را جذاب کنیم، دنبال فراری دادن جهانگرد ، سرمایه گذاران ، کارآفرین و متخصصان هستیم.
او در همین زمینه بر نقش رسانه ها در ارایه تصویری مثبت از استان لرستان تاکید نمود.
استاندار لرستان گفت: 230 میلیارد تومان تهاتر مالیاتی در لرستان مصوب شده که 170 میلیارد تومان آن قطعی شده و مابقی در حال اجرا است.
خادمی اضافه نمود : مسائل فعالین مالی با دستگاه های اجرایی مانند تامین اجتماعی مورد آنالیز قرار می گیرد اما بخشی از این مسائل حقوقی و قانونی است که از اختیارات استان خارج است.
او در انتها خاطرنشان کرد:پیمانکاران و فعالان بخش خصوصی که بابت ارزش اضافه نموده از کارفرمایان خود مالیاتی دریافت نکرده اند، پرداخت آنها به اداره مالیات متوقف می گردد.
منبع: اتاق بازرگانی ایران