7 اپلیکیشن برتر برای عیب یابی گوشی اندرویدی

به گزارش وبلاگ انجمن ما، آیا شما هم دوست دارید که توانایی آنالیز مسائل گوشی اندرویدی خود و عیب یابی آن را داشته باشید؟

7 اپلیکیشن برتر برای عیب یابی گوشی اندرویدی

گوشی هوشمند شما از اجزای داخلی زیادی تشکیل شده است. اگر یکی از این اجزا به درستی کار نکند، اتفاقات مختلفی رخ می دهد. حالا احتمالا می پرسید که چگونه می توان به شکلی دقیق مشکل دستگاه را تشخیص داد؟ این مقاله برای کسانی که می خواهند یک گوشی دست دوم بخرند، بسیار اهمیت دارد. مشکل موبایل شما هرچه که باشد، برنامه ای وجود دارد که به شما یاری می نماید تا بفهمید که مشکل دقیقا چیست و از کدام بخش است. بعلاوه اگر در استفاده از تلفن خود مسئله ای ندارید، بهتر است برای یک چکاپ ساده نیز از این اپلیکیشن ها بهره ببرید. موضوع این مقاله وبلاگ انجمن ما مگ، معرفی هفت برنامه برای آنالیز مسائل گوشی اندرویدی است. پس با ما تا انتهای این مقاله همراه شوید.

این هفت اپلیکیشن برتر برای آنالیز مسائل گوشی اندرویدی عبارتند از:

1) Phone Check and Test

این برنامه یکی از برترین برنامه های آنالیز سخت افزار اندروید است که می توانید برای آنالیز مسائل تلفن همراه از آن بهره ببرید. اپلیکیشن Phone Check and Test تا حدودی مانند برنامه دسکتاپ CPU-Z عمل می نماید و در عین حال طیف گسترده ای از گزینه های آنالیز سخت افزار موبایل را به شما ارائه می نماید. بعلاوه خلاصه ای کامل از آنالیز مشخصات سخت افزاری گوشی موبایل در اختیار شما می گذارد. مواردی که این برنامه در گوشی شما آنالیز می نماید عبارتند از:

  • آنالیز کمبود حافظه و ارائه پیشنهادات برای برطرف شدن این مشکل
  • آنالیز باتری و تست سوکت شارژ
  • آنالیز Wi-Fi و رادیو
  • تست های صوتی برای بلندگوها، میکروفون ها، جک هدفون و دکمه های صدا
  • تست های صفحه نمایش، مانند پیکسل های مرده و ثبات رنگ
  • ردیابی GPS و تست مکان
  • آنالیز CPU، حافظه و بخش ذخیره سازی اطلاعات دستگاه

خوشبختانه، استفاده از این اپلیکیشن بسیار آسان و ساده است. گزینه مانیتور یک نمای کلی از شرایط فعلی تلفن، از جمله CPU، شارژ باتری، سلامت کلی و اتصالات فعلی شبکه را به شما نشان می دهد. در ادامه منو Guided Test را دارید که با استفاده از آن می توانید تست و آنالیز های مختلفی را روی تلفن همراه خود اجرا کنید. برای انجام این کار، فهرست را پایین بیاورید و آنالیز ها یا آزمایش هایی را که می خواهید انجام گردد، انتخاب کنید. اگر مورد خاصی را در نظر ندارید، همه موارد را انتخاب کنید تا یک چکاپ کامل در موبایل شما انجام گردد. برای استفاده از این برنامه باید حداقل 30 درصد باتری داشته باشید. وقتی که همه اقدامات را انجام دادید و آماده شدید، دکمه تست را فشار دهید تا دستگاه آغاز به آنالیز موارد مورد نظر کند.

2) Phone Doctor Plus

استفاده از Phone Doctor Plus مانند یک سفر کوچک به مطب دکتر است. این برنامه به شما یاری می نماید تا یک سری از آنالیز های سخت افزاری سیستم را انجام دهید تا اطمینان حاصل کنید که تمامی قطعات گوشی شما، به درستی کار می نمایند. تست های بین Phone Doctor Plus و Phone Check نسبتا مشابه هستند؛ با این تفاوت که Phone Doctor Plus تجربه کلی بهتری را به کاربر ارائه می دهد. کوچک ترین مزیت آن، طراحی کاربری خوب است. ما این برنامه را با استفاده از یک گلکسی سامسونگ و یک گوشی قدیمی OnePlus تست کردیم و همه نتایج درست و مشابه بود. این برنامه حدود 30 تست سخت افزاری برای گوشی هوشمند اندرویدی شما دارد، که عبارتند از:

  • تست تمامی سنسورهای حرکتی
  • تست های صفحه نمایش، از جمله پیکسل های مرده و پاسخگویی صفحه لمسی
  • تست اتصال اینترنت تلفن همراه و شبکه
  • تست سنسورهای مختلف دستگاه
  • محک زدن حافظه، ذخیره سازی و CPU

Phone Doctor Plus مطمئناً عیب یابی دستگاه شما را آسان می نماید. این برنامه برای هر آنالیز و عیب یابی که انجام می دهد، بر اساس تعدادی ستاره به آن نمره یا رتبه می دهد. با این کار به شما نشان می دهد که برای مثال صفحه نمایش شما در شرف به مشکل خوردن است و شما می توانید زودتر برای آن اقداماتی را انجام دهید. بعلاوه آنالیز سلامت باتری این برنامه نیز بسیار مفید است و پیشنهاداتی را برای بهبود و تنظیمات مجدد باتری به کاربر ارائه می دهد.

3) Dead Pixels Test and Fix

دو برنامه قبلی پیکسل های مرده و سوخته را برای شما شناسایی می کردند، ولی قادر به اصلاح آن ها نیستند! اگر Phone Doctor Plus یا Phone Check یک یا دو پیکسل مرده را به شما نشان می دهد، حال باید سراغ برنامه Dead Pixels Test and Fix بروید. این برنامه رایگان، یک اسکن مشابه سایر برنامه های دیگر جهت عیب یابی انجام می دهد و پیکسل های سوخته (مرده) را شناسایی می نماید. بعضی از این پیکسل ها نقص سخت افزاری هستند و به وسیله هیچ برنامه ای قابل برطرف نیستند. با این حال، این برنامه جز برترین ها در این حوزه است.

شما برای کار با این برنامه باید به میزان کافی، تمامی رنگ های مورد نظر برنامه (قرمز، سبز و آبی) را روی صفحه نمایش خود بکشید. این برنامه کوشش می نماید تا نقص های جزئی پیکسل ها را برطرف و تعمیر کند. این فرآیند می تواند بین چند دقیقه تا بیش از یک ساعت طول بکشد. توسعه دهنده این برنامه توصیه می نماید که اگر در عرض چند ساعت هیچ بهبودی مشاهده نکردید، برنامه را به کل ببندید، چون احتمالا برنامه دچار مسائلی شده! سپس بعد از چند دقیقه دوباره برنامه را باز کنید و مراحل قبل را تکرار کنید تا مسائل جزئی پیکسل های شما برطرف گردد.

4) AccuBattery

خراب شدن باتری گوشی های اندرویدی، جز آزاردهنده ترین موارد گوشی های هوشمند است. اگر منطقی فکر کنیم، می پذیریم که باتری های تلفن همراه ما عمر مشخصی دارند. حال در بعضی موارد باتری گوشی موبایل دچار مسائلی می گردد که بدون یاری این برنامه شناسایی آن به این راحتی ها امکان پذیر نیست.

برای مثال گاهی گوشی شما 25 درصد شارژ دارد و یک دقیقه بعد خاموش می گردد. ساده ترین علت این امر، انتها عمر باتری است. برنامه AccuBattery به طور جادویی مسائل باتری شما را برطرف نمی نماید. اگر عمر باتری شما تمام شده باشد، هیچ برنامه ای نمی تواند به آن یاریی کند. با این حال، AccuBattery فهرستی از آنالیز های سلامت باتری مختص موبایل شما را انجام می دهد تا بفهمد باتری شما در کدام بخش از چرخه عمر خود واقع شده است. این برنامه دارای اطلاعات مفیدی مانند ظرفیت فعلی باتری در مقابل ظرفیت مورد نظر است. بعلاوه خواهید آموخت که باتری شما با هر بار شارژ چقدر فرسوده می گردد و هر برنامه چقدر انرژی مصرف می نماید. پس حتما از این برنامه بهره ببرید.

5) Repair System for Android

برنامه Repair System for Android یک برنامه با چندین ویژگی مانند پاک نماینده فایل های اضافی، خنک نماینده CPU، تقویت نماینده تلفن، تقویت نماینده بازی ها، آنتی ویروس و … است. بیشتر این ویژگی ها مسائل گوشی شما را برطرف می نمایند، اما دو نکته برجسته برنامه از نظر تشخیص مشکل گوشی شما، تعمیر سیستم و آنالیز سخت افزاری آن است.

Repair System کل سیستم شما را برای پیدا کردن مسائل آنالیز می نماید و مسائل شناسایی شده در سیستم تلفن همراه را، تعمیر می نماید. بعلاوه خطاهای مربوط به سیستم فایل ها و RAM را نیز برطرف می نماید. جستجوگر سخت افزاری موجود در این برنامه، سخت افزار اصلی تلفن شما را به صورت کامل آنالیز می نماید و نشان می دهد که کدام قسمت ها به درستی کار می نمایند و کدام یک احتیاج به تعمیر دارند. این برنامه جز برنامه های محبوب این فهرست، بین مردم است.

6) Test Your Android

همان طور که از نام آن پیداست، برنامه Test Your Android اجزای مختلف دستگاه اندرویدی شما را تست و آنالیز می نماید. این برنامه به چند بخش مانند ابزارها، اطلاعات دستگاه، تست سخت افزاری و تست سنسور ها تقسیم می گردد. ابزارها و اطلاعات دستگاه، بسیاری از ویژگی ها و اطلاعات مفیدی را در خصوص دستگاه مورد نظر، در اختیار شما قرار می دهند که اهمیت بالایی دارد. تست سخت افزاری و تست سنسورها، مواردی هستند که به آنالیز سلامت گوشی شما مربوط می شوند.

تست سخت افزار به شما امکان می دهد تا رنگ صفحه نمایش، ویژگی چند لمسی، دوربین، بلندگو، اثر انگشت و موارد دیگر را تست و آنالیز کنید. هر کدام از این تست ها، به شما یاری می نمایند تا مسائل سخت افزاری گوشی خود را تشخیص دهید و برای برطرف کردن آن ها اقدام کنید. بعلاوه شما می توانید که سنسورهای مختلفی از جمله نور، دما، فشار، قطب نما و بسیاری موارد دیگر را آزمایش کنید. این برنامه پس از تست، به شما اطلاع می دهد که آیا سنسور به درستی کار می نماید یا خیر.

7) Sensors

Sensors یک جعبه ابزار با یک ابزار تشخیص دهی همه کاره است که شما را در خصوص همه چیز مربوط به سنسورهای دستگاه تلفن همراه خود، به روز می نماید. این اپلیکیشن قابلیت آنالیز و عیب یابی بیشتر حسگرهای موبایل شما را دارد. این تست ها به وسیله شکل ها و بعلاوه نمودارهای زنده قابل مشاهده هستند.

اپلیکیشن Sensors تقریباً از تمام سنسورهایی که یک دستگاه اندرویدی می تواند داشته باشد، پشتیبانی می نماید. علاوه بر موارد قبلی، این برنامه بعلاوه می تواند که باتری، تاریخ و زمان، دوربین (هم جلو و هم پشت) و سایر قطعات سخت افزاری مرتبط با سیستم شما را آزمایش و آنالیز کند. با ابن برنامه، شما یک آزمایشگاه آنالیز حسگرها در تلفن همراه خود دارید.

جمع بندی

ما در این مقاله کوشش کردیم تا برترین برنامه ها برای آنالیز مسائل گوشی اندرویدی و عیب یابی آن ها را به شما معرفی کنیم. این برنامه ها بعضی از برترین گزینه های رایگان را برای انجام یک آنالیز رایگان سلامت گوشی اندرویدی نشان می دهند. تعداد قابل توجهی از برنامه ها در فروشگاه گوگل پلی وجود دارند که ادعا می نمایند دستگاه اندروید شما را آنالیز، تعمیر، به روز رسانی می نمایند. با این حال ما کوشش کردیم تا مواردی را به شما معرفی کنیم که امتحان خود را پس داده اند و مردم و بعلاوه متخصصان از آن ها رضایت دارند.

آیا شما تا به حال با استفاده از چنین برنامه هایی مسائل تلفن همراه خود را پیدا نموده اید؟ تجربیات خود را در بخش نظرات برای ما بنویسید.

  • 6 راه برای آنالیز بی خطر بودن اپلیکیشن اندرویدی پیش از دانلود

منبع: makeuseof

منبع: دیجیکالا مگ

به "7 اپلیکیشن برتر برای عیب یابی گوشی اندرویدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 اپلیکیشن برتر برای عیب یابی گوشی اندرویدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید