شهادت کاردار سفارت آمریکا در اوکراین علیه ترامپ

به گزارش وبلاگ انجمن ما، کاردار سفارت آمریکا در اوکراین روز سه شنبه در کنگره شهادت داد که دولت ترامپ تلاش فراوانی برای اجبار دولت کی یف در راه اندازی تحقیقات علیه رقبای انتخاباتی کرده است.

شهادت کاردار سفارت آمریکا در اوکراین علیه ترامپ

نشریه پولیتیکو گزارش داد ویلیام تیلور کاردار سفارت آمریکا در اوکراین روز سه شنبه در مجلس کنندگان شهادت داد که دولت ترامپ تلاش فراوانی کرده تا رئیس جمهوری اوکراین را برای آغاز تحقیقات علیه رقبای انتخاباتی تحت فشار قرار دهد.

تیلور در تحقیقات اولیه برای استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که از سوی مجلس کنندگان در جریان است، گفته است که کاخ سفید کمک مالی به اوکراین و دیدار ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری این کشور با ترامپ را به آغاز این تحقیقات مشروط کرده است.

به نوشته پولیتیکو، یکی از شاهدان در این نشست گفته است که شهادت 15 صفحه ای تیلور حاکی از گستردگی تلاش های ترامپ و متحدانش برای متقاعد کردن اوکراینی ها برای آغاز تحقیقات علیه جو بایدن نامزد دمکرات انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا بوده است.

شهادت تیلور همچنین بر میزان پیوند زدن کمک مالی به اوکراین و دیدار زلنسکی با ترامپ به این تحقیقات تاکید داشته است.

تیلور که اوایل سال جاری پس از اخراج غیرمتعارف سفیر آمریکا در اوکراین، سرپرست این سفارت خانه شد، در یک گفت وگوی متنی با گوردون ساندلند سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا که ماه گذشته افشا شد، اظهاراتی حاکی از هشدار درباره سیاست واشنگتن در قبال کی یف داشته است.

تیلور در این مکالمه از ساندلند پرسیده است: آیا ما اکنون می گوییم که کمک های امنیتی و جلسه [کاخ سفید] مشروط به تحقیقات است؟ . ساندلند در پاسخ گفته است: به من زنگ بزن. هیچ چیزی مبنی بر اینکه این دو در ادامه چه گفته اند هنوز پیدا نشده است.

وی بعدتر در گفت وگو با مقام های دیگر نیز از مشروط شدن کمک های مالی حدود 400 میلیون دلاری به مشارکت اوکراین در جنگ انتخاباتی ترامپ با رقبایش ابراز شگفتی کرده است.

انتشار محتوای تماس تلفنی ترامپ و رئیس جمهوری اوکراین، دموکرات های مجلس کنندگان را بر آن داشته تا در مورد امکان استیضاح ترامپ به اتهام سوء استفاده از قدرت، تحقیقاتی را آغاز کنند.

ترامپ پیشتر در توئیت هایی، رسانه های خبری این کشور را متهم کرد که برای حمایت از بایدن و پسرش، از هیچ اقدامی فروگذار نمی کنند.

مجلس کنندگان آمریکا تاکنون بسکمک از مقام های دولت ترامپ از جمله مایک پمپئو وزیر خارجه، مارک اسپر وزیر دفاع و ریک پری وزیر انرژی او را احضار کرده است.

پمپئو با رد درخواست مجلس کنندگان، اعضای دموکرات این مجلس را به قلدری متهم کرد.

کنگره آمریکا بر اساس قانون اساسی این کشور اجازه دارد که رئیس جمهوری را پیش از به پایان رسیدن دوره چهار ساله از کار برکنار کند، به شرطی که به اعضای کنگره ثابت شود رئیس جمهوری به یکی از این موارد شامل خیانت، رشوه و سوء استفاده از قدرت متهم است.

آدام شیف رئیس کمیته اطلاعات مجلس کنندگان آمریکا اخیراً گفت که کنگره بدنبال دسترسی به تماس های تلفنی ترامپ با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و سایر رهبران جهان است.

به نظر می رسد تحرکات ترامپ در حوزه سیاست خارجی آنچنان هنجارشکنانه بوده که کنگره چنین درخواستی را ارائه کرده است. شیف دلیل این درخواست را نگرانی از احتمال به خطر افتادن امنیت ملی آمریکا عنوان کرده است.

برای حذف ترامپ از قدرت، 67 نفر از یکصد عضو سنا باید به گناهکاری او رای دهند.

جمهوریخواستار 53 کرسی در سنا دارند که این تعداد برای دموکرات ها 45 کرسی است. همچنین دو کننده مستقل در این مجلس حضور دارند که به طور معمول موافق با دموکراتها رای می دهند.

جف فلیک سناتور جمهوریخواه پیشین آمریکا هفته گذشته گفت که دستکم 35 سناتور جمهوریخواه در صورت برخورداری از رای مخفی، به استیضاح ترامپ رای می دهند.

تاکنون 218 تن از اعضای مجلس کنندگان آمریکا که 435 کرسی دارد، نیز به صورت علنی اعلام کرده اند که خواستار نوعی استیضاح برای ترامپ هستند.،ایرنا

منبع: ایران آنلاین

به "شهادت کاردار سفارت آمریکا در اوکراین علیه ترامپ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شهادت کاردار سفارت آمریکا در اوکراین علیه ترامپ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید