طرز تهیه سس سیر

به گزارش وبلاگ انجمن ما، سس ها انواع مختلف و طعم های متفاوت دارند و می توانند به عنوان یک چاشنی طعم فوق العاده خوبی به غذاها بدهند. سیر از گیاهانی است که به خاطر طعم و خواصش هواداران بسیار زیادی دارد.

طرز تهیه سس سیر

به گزارش وبلاگ انجمن ما به نقل از ستاره،سس سیر حالت خامه ای شبیه به مایونز دارد و لیمو تازه در کنار طعم بی نظیر سیر مزه فوق العاده ای به این سس بخشیده است. سس سیر به علت و جود سیر در آن خون را رقیق نموده و احتمال بروز سکته را کاهش می دهد.

مواد لازم سس سیر

سیر

1 پیمانه

آب لیمو

1/2 پیمانه

نمک

1 قاشق سوپ خوری

روغن کانولا

1/3 پیمانه

طرز تهیه سس سیر

  1. ابتدا سیر و نمک را درون میکسر (مخلوط کن) ریخته و به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید.
  2. در این مرحله با لیسک اطراف میکسر را تمیز کنید و 2 قاشق از آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید و مجددا 30 ثانیه مخلوط کنید.
  3. به آرامی و به صورت متناوب آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید تا حالتی غلیظ و خامه ای پیدا کند. (این کار 5 تا 7 دقیقه به طول می انجامد.)
  4. سس سیر را به مدت 3 ماه در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه سس سیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس سیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید