طرز تهیه سس سیر
به گزارش وبلاگ انجمن ما، سس ها انواع مختلف و طعم های متفاوت دارند و می توانند به عنوان یک چاشنی طعم فوق العاده خوبی به غذاها بدهند. سیر از گیاهانی است که به خاطر طعم و خواصش هواداران بسیار زیادی دارد.

به گزارش وبلاگ انجمن ما به نقل از ستاره،سس سیر حالت خامه ای شبیه به مایونز دارد و لیمو تازه در کنار طعم بی نظیر سیر مزه فوق العاده ای به این سس بخشیده است. سس سیر به علت و جود سیر در آن خون را رقیق نموده و احتمال بروز سکته را کاهش می دهد.
مواد لازم سس سیر
سیر | 1 پیمانه |
آب لیمو | 1/2 پیمانه |
نمک | 1 قاشق سوپ خوری |
روغن کانولا | 1/3 پیمانه |
طرز تهیه سس سیر
- ابتدا سیر و نمک را درون میکسر (مخلوط کن) ریخته و به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید.
- در این مرحله با لیسک اطراف میکسر را تمیز کنید و 2 قاشق از آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید و مجددا 30 ثانیه مخلوط کنید.
- به آرامی و به صورت متناوب آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید تا حالتی غلیظ و خامه ای پیدا کند. (این کار 5 تا 7 دقیقه به طول می انجامد.)
- سس سیر را به مدت 3 ماه در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
تاریخ انتشار: 16 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 16 آبان 1399
گردآورنده: forums.mahsanblog.ir
شناسه مطلب: 62970
به "طرز تهیه سس سیر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس سیر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید