پسماند آبزیان به ژلاتین خوراکی تبدیل می گردد، فراوری ماده ای پرکاربرد در صنایع مختلف

به گزارش وبلاگ انجمن ما، با اجرای طرح فراوری ژلاتین از پسماند آبزیان، علاوه بر افزایش بهره وری، اشتغال در منطقه ها محروم و کسب عایدی، بخش کوچکی از واردات ژلاتین به کشور جبران خواهد شد.

پسماند آبزیان به ژلاتین خوراکی تبدیل می گردد، فراوری ماده ای پرکاربرد در صنایع مختلف

به گزارش گروه علم و پیشرفت وبلاگ انجمن ما به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ژلاتین ماده ای است بسیار پر مصرف در صنایع غذایی و دارویی با مزایای مختلفی برای مصرف کننده.

این ماده در داروسازی برای فراوری انواع کپسول و بعلاوه رهایش متابولیت ها به داخل ماتریکس غذایی و مکمل های پروتئینی برای ورزشکاران، صنایع غذایی و پوشش سطحی در مواد خشک مثل آجیل، خشکبار، تخم مرغ و مواد غذایی ارزشمند و غیره کاربرد دارد.

شتاب دهنده تحفه با همکاری و حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیروز به فراوری ژلاتین از پسماند آبزیان شده است. این ماده فراوریی می تواند جایگزین خوبی برای ژلاتین های حیوانی موجود در بازار باشد. ژلاتین تازه از ضایعات کم ارزش آبزیان فراوری می گردد. ضایعاتی چون سر، پوست و فلس ها، امعا و احشا، اسکلت (ستون مهره با گوشت های چسبیده به آن) و قطعات کوچک بریده شده از فیله آبزیان.

حدود 30 درصد از این ضایعات شامل پوست، استخوان و فلس ها حاوی مقادیر بالای کلاژن هستند که می توانند برای فراوری تجاری کلاژن و ژلاتین استفاده شوند. بنابراین تهیه کلاژن و ژلاتین از محصولات جنبی ناشی از فرآوری آبزیان به مشتری این اطمینان را می دهد که محصول مصرفی حلال و پاک است و امکان ابتلا به جنون گاوی وجود ندارد. بعلاوه بازده مالی صنعت شیلات را نیز افزایش می دهد.

فراوری این محصول فناورانه علاوه بر کاهش مقدار آلودگی های زیست محیطی به افزایش بهره وری بخش شیلات و آبزیان نیز یاری می نماید. در صورت پیروزیت نهایی فراوریکنندگان، قرار بر این است که با حمایت های اجرا شده 200 تن در سال از این محصول فراوری و تجاری سازی گردد.

منبع: خبرگزاری فارس

به "پسماند آبزیان به ژلاتین خوراکی تبدیل می گردد، فراوری ماده ای پرکاربرد در صنایع مختلف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پسماند آبزیان به ژلاتین خوراکی تبدیل می گردد، فراوری ماده ای پرکاربرد در صنایع مختلف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید