خبرنگاران تداوم اعتراض ها به محدودیت های کرونایی در انگلیس

به گزارش وبلاگ انجمن ما، لندن- خبرنگاران- صدها تن از معترضان به محدودیت های کرونایی در دو شهر بریستول و لیورپول انگلیس، با وجود اعمال قرنطینه سراسری در این کشور دست به تظاهرات زدند.

خبرنگاران تداوم اعتراض ها به محدودیت های کرونایی در انگلیس

به گزارش روز شنبه وبلاگ انجمن ما، شرکت نمایندگان در این اعتراضی بدون رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک با سردادن شعارهایی خواهان سرانجام دادن به قوانین سخت گیرانه بهداشتی شدند. آنها همچنین شعارنوشته هایی را حمل می کردند که روی بعضی از آنها نوشته بود ترس ابزاری برای کنترل است، کووید-19 مساوی کنترل است و قرنطینه انسان ها را می کشد.

معترضان بر این باور بودند که بحران کرونا، یک توطئه و بیماری ساختگی برای پیشبرد اهداف سیاسی است. آنها در شعارهای خود مردم را نسبت به آنچه خطرات ناشی از تزریق واکسن این ویروس خواندند، منع می کردند.

در تظاهرات شهر بریستول پیرس کوربین برادر رهبر پیشین حزب مخالف دولت انگلیس که پیش تر به دلیل سازمان دهی تظاهرات مشابه 10 هزار پوند جریمه شد، حضور داشت و شعارهایی را علیه دولت جانسون به دلیل بی کفایتی در مدیریت بحران کرونا سر می داد.

پلیس منطقه اوون و سامرست خاطرنشان کرد که وی به همراه 13 نفر دیگر را به دلیل عدم همکاری با دستورات پلیس دستگیر نموده است. در شهر لیورپول نیز 16 نفر از معترضانی که مقابل ساختمان مشهور سنت جورج تجمع نموده بودند، دستگیر شدند.

پلیس پیش تر به برگزارنمایندگان این دو حرکت اعتراضی هشدار داده بود که از برگزاری هرگونه تجمع در دوران قرنطینه اجتناب نمایند.

دولت انگلیس برای مقابله با موج دوم کرونا در این کشور مقررات قرنطینه را از پنجشنبه (15 آبان) دوباره به اجرا گذاشت. محدودیت های جدید که عمدتا شامل تعطیلی فروشگاه های غیرضروری است به مدت چهار هفته (22 آذر) ادامه خواهد داشت. بر اساس تدابیر جدید دولت، مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزشی فعال خواهند بود. منتقدان دولت معتقدند که اعمال قرنطینه کامل به مدت دو هفته، یاری بیشتری به قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا می نماید.

شمار مبتلایان پنجشنبه گذشته به بالاترین حد از زمان شیوع این ویروس رسید. بر اساس آخرین آمار منتشر شده تا به امروز بالغ بر یک میلیون و 344 هزار و 356 نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شده و 51 هزار و 766 نفر زندگی خود را برای این بیماری از دست داده اند.

در بعضی از مناطق انگلیس، کلینیک ها دوباره به حد اشباع رسیده و ردیابی افراد مبتلا به درستی کار نمی نماید. اقتصاد انگلیس نیز با همه گیر شدن کرونا با آسیب جدی روبرو شده است به طوری که این کشور بدترین رکود مالی خود را تا به امروز تجربه نموده است. از سوی دیگر بانک های مواد غذایی در انگلیس تعداد بی سابقه ای از نیازمندان را گزارش می نمایند. بحران کرونا در حالی اقتصاد انگلیس را تحت فشار گذاشته که توقع می رود خروج این کشور از اتحادیه اروپا، ضربه مالی آن را دو برابر کند.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران تداوم اعتراض ها به محدودیت های کرونایی در انگلیس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران تداوم اعتراض ها به محدودیت های کرونایی در انگلیس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید